BABA-MAMA FOTÓZÁS

A baba-mama fotózás az elmúlt években töretlen népszerűségnek örvend, aminek az az oka, hogy egyre több anyuka és apuka ismeri fel annak a szépségét, hogy a babával ebben a bájos életszakaszban fotózkodhat.

Gondoltátok volna, hogy akár egyetlen fotó is képes tükrözni a közöttetek lévő szeretetet? A baba-mama képek általában a harmóniáról, a vidám pillanatokról és az egymásra hangolódásról szólnak.

FONTOS INFORMÁCIÓK NEKED

A baba-mama fotózást általában akkorra szoktuk ütemezni, amikor a baba már 6-8 hónapos, de lehetőség szerint fél évesnél idősebb már.

A képek stúdióban készülnek, a stúdiót arról a listáról választhatjátok ki, amelyet én küldök nektek.

Kérés esetén a kismamaruhák közül is lehet válogatni, a babák számára pedig csodaszép fejpántokat tudok biztosítani. Emellett természetesen érdemes készülni saját ruhával és kiegészítővel is.

Egy ilyen csöppségnél teljesen kiszámíthatatlan, mikor van éppen rossz napja. Érhető, hiszen nekünk sem egyformák a napjaink. Igyekszem maximálisan rugalmas lenni ebben a kérdésben, tehát mindenképpen készülök arra, hogy „esőnapra” lehet majd szükség. Erről egyeztetünk majd egymással.