A GARDRÓB

Üdvözöllek benneteket, örömmel újságolom, hogy rábukkantatok a weboldalam egyik legizgalmasabb bázisára, ez A Gardrób. Igen, jól olvassátok, ez a gardrób nem egy sima gardrób. Ez A Gardrób. Olyan különleges, mint Aladdin csodalámpája, vagy éppen a tökéletes „little black dress”, ami minden nő titkos vágya.

A Gardrób tartalmaz minden olyan ruhát és kiegészítőt, amire a fotózás során szükségünk lehet. Több mint 40 mesés kismamaruha, számos babaruha, virágos fejpánt, fotós háttér és más kellék vár arra, hogy kiválasszátok őket a fotózáshoz.

Készen álltok arra, hogy bepillantsatok A Gardrób mélyére?

Mit kell tudni A Gardróbról?

A Gardróbban többféle színű és stílusú kismamaruhák rejtőznek. Örömmel segítek kiválasztani azokat, amelyek a fotózás során passzolni fognak a személyiségetekhez, a testalkatotokhoz, vagy akár a fotózás hangulatához. A ruhákat megnézhetitek itt a weboldalon is, ráadásul nem csak a kismamafotózáson, hanem – igény szerint – a baba-mama fotózás során is használhatjátok őket.

Igen, szinte biztos, hogy jók lesznek a ruhák méretben, hiszen ezek a kismamaruhák rendkívül rugalmas anyagból készültek. Ha mégsem vagytok biztosak benne, egyeztessünk erről a kérdésről valamelyik elérhetőségemen.

Vannak babaruháim is, emellett mindenféle színes és virágos fejpánttal készülök a fotózásra. Higgyétek el, ezekkel igazán hangulatos képek készülnek majd.

Természetesen igen, a születésnapi fotózásra különféle hátterekkel, táblákkal, stílusos kellékekkel, kockákkal, és dekortortákkal érkezem. Rengeteg kincs gyűlt össze nálam az évek alatt, a családok örömmel válogatnak belőlük egy-egy fotózás során.

Sajnos A Gardrób tartalma nem eladó, hiszen utánatok még remélhetőleg sok kismamáról és babáról készülnek velük hangulatos kismama, újszülött, vagy éppen baba-mama fotók.