KISMAMAFOTÓZÁS

Kismamának lenni olyan élmény, amit mindenképpen érdemes fotókon is megörökíteni. Ezekben a hónapokban felkészültök arra, hogy a kisbabátokkal találkozzatok, a pocakotok mérete hétről hétre változik, a pillanatot pedig sajnos nem lehet üvegbe zárni.

A kismamafotózás szépsége, hogy az életetek egyik legkülönlegesebb szakaszáról készülnek fotók, amelyeket évek múlva mosolyogva nézegethettek majd – akár már a gyermeketekkel együtt.

FONTOS INFORMÁCIÓK NEKED

Azt szoktam mondani, hogy 26-34 hétig érdemes hozzám jönni, általában addig kényelmes a kismamáknak a fotózás.

Ha hiszitek, ha nem, az évek során legalább 40 kismamaruhát szereztem be, azokból nyugodtan válogathattok még a fotózás előtt. Rugalmas anyagból készültek, ezért nem okoz nehézséget felvenni őket. Ha mégis szükséges, természetesen egyeztethetünk még annak függvényében, hogy mekkora a pocak.

Igen, természetesen az apukák is részt vehetnek a fotózáson, amennyiben olyan csomagot választotok. Azt szoktam javasolni, hogy ők sötétebb farmerben érkezzenek, amit inggel, vagy fekete/fehér pólóval viselnek.

Érdemes még magatokkal hozni az ultrahangos felvételt, esetleg egy kiscipőt vagy plüsst is, amit meg szeretnétek örökíteni.

Főként a stúdiófotózást szoktam javasolni, emiatt legalább egy hónappal előre kell jelezni, hogy szeretnétek jönni hozzám. A stúdiót ti választhatjátok ki abból a listából, amit elküldök nektek. Ez a színvilág meghatározásában is segítségetekre lesz.